Pratite nas

  •    


PrognozaOnline rezervacijaO nama

Prenoćište Park vam nudi smeštaj na najboljoj lokaciji u Gornjem Milanovcu. Nalazimo se u samom centru grada, u Ulici Vojvode Živojina Mišića br. 11, nadomak gradskog parka. Lak dolazak na bilo koju lokaciju u Milanovcu, lep i udoban smeštaj, uz veoma povoljne cene, dovoljne su preporuke da nas posetite. Struktura soba prilagođena je različitim potrebama naših korisnika. Bilo da ste na poslovnom putu, u obilasku grada ili ste na proputovanju kod nas možete naći adekvatan smeštaj.

Objekat Park GM je površine 360m2 nalazi se nadomak gradskog parka u centru grada. Na gornjem spratu od 190 m2 nalaze se sobe za prenoćište. Tu se nalaze i sauna, koju mogu koristiti svi gosti našeg prenoćišta.

prenociste
park gm
gornji milanovac

Kapacitet prenoćišta je sedam dvokrevetnih soba. Sobe se po potrebi mogu preurediti, za boravak jedne, dve i tri osobe. U zavisnosti od vaših potreba, kreveti bi bili spojeni, ili razdvojeni.

U prizemlju objekta planirano uređenje restoranskog prostora na usluzi gostima koji su na prenoćištu, ali i za sve druge goste iz grada i okoline koji žele da uživaju u prijatnom ambijentu i kvalitetnoj hrani i piću ovog objekta.

Ukoliko želite da proverite da li imamo slobodnih soba, imate bilo kakvo pitanje, predlog, ili nedoumicu u vezi našeg prenoćišta, kontaktirajte nas.